WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - EGR Zonhoven  11 - 5  (3-1)

DATUM 06-05-2011  21:20

DOELPUNTEN 4’ 1-0 EL OUADI Issam, 7’ 1-1 HAMDAOUI Naufal, 10’ 2-1 ACHADOUD Omar, 11’ 3-1 EL OUADI Issam, 21’ 4-1 HUYUK Mustafa, 22’ 5-1 ACHADOUD Omar, 26’ 5-2 HAMDAOUI Naufal, 28’ 5-3 ILHAN Yunus, 30’ 6-3 NEJJAR Youssef, 32’ 7-3 EL OUADI Issam, 32’ 7-4 HAMDAOUI Naufal, 34’ 8-4 EL OUADI Issam, 34’ 8-5 ILHAN Gokhan, 37’ 9-5 EL OUADI Issam, 37’ 10-5 ILHAN Samet (Owngoal), 38’ 11-5 KADDOURI Ilias

VERSLAG Celtic wilde een knap seizoens einde spelen en zo het verlies tegen buur Zonhoven sportief revancheren. Doch, geen geschorsten Bomboi & Abidar en ook geen gekwetste Salmy aan de aftrap. Daardoor schoven én Karadogan én Hasdo én Kaddouri mee naar de eerste ploeg. Bij Zonhoven bleef er naar eigen zeggen niks meer over nadat iedereen of buiten gezwierd werd of met de noorderzon vertrokken. En dat was ook op het veld te zien, want na 4’ pegelde El Ouadi al de 1-0 tegen de netten. Drie minuten later nam Hamdaoui de rechterflank voor zijn rekening en punterde Zonhoven langszij. Celtic was niet aangeslagen en Achadoud punterde Celtic halfweg de eerste helft opnieuw op voorsprong. Een minuutje later kon El Ouadi de marge verdubbelen en Celtic controleerde nu tot aan de koffie.

Celtic wilde zich niet laten inslapen en kwam furieus uit de kleedkamers met 2 doelpunten van Huyuk & Achadoud om de wedstrijd te finaliseren. Zonhoven kon weinig inbrengen tegen Celtic en ondanks doelpunten van Hamdaoui en Ilhan Y. kreeg het halfweg de 2e helft een staaltje futsal om de oren en scoorde Nejjar de 6-3 na een zéér knappe en loepzuivere assist van de 16-jarige Kaddouri. Celtic domineerde en controleerde. De supporters zagen een ontketende El Ouadi aan het werk die nog 3x de netten wist te vinden. Hamdaoui en Ilhan G konden Zonhoven nog enigszins in de wedstrijd houden, maar als 3’ voor tijd Ilhan S een voorzet van El Ouadi in eigen doel werkt is het spreekwoordelijke kalf verdronken en kan een uitmuntende Kaddouri de uiteindelijke 11-5 scoren.

Een mooie afsluiter van het seizoen. Het laken is gevallen, de kaarten zijn geschud en de troeven zijn uitgedeeld. Het is een memorabel seizoen geworden. Ook vandaag speelden wéér 8 spelers -23j, chapeau jongens !